Woningen

Het project Kruilier verrijst in de Molenbuurt in Zeewolde en onderscheidt zich door flexibiliteit in woningindeling. U als bewoner staat zelf aan het roer van deze flexibiliteit. Dat roer is de kruilier: de aandrijving waarmee de molenaar de molenkap draait en de wieken in de wind zet. Dankzij deze flexibiliteit is een molen nooit nutteloos en hoeft deze nooit buiten bedrijf te zijn.

Gebouwd op uw toekomst

Zoals de wind verandert, zo veranderen ook samenstellingen van huishoudens. Juist de flexibiliteit van deze woningen maakt dat uw huis op Kruilier altijd een passende functie behoudt, passend bij uw thuissituatie.

Uw kinderen vliegen na verloop van tijd uit? Uw werksituatie verandert waardoor een kantoor aan huis wenselijk wordt? U verhuist uw slaapkamer van de bovenverdieping naar de begane grond? Wonen op Kruilier garandeert bestendigheid. Toekomst- en levensloopbestendigheid.

Twee typen woningen

Op Kruilier kiest u tussen twee typen woningen. De Bovenkruier of De Onderkruier. Een molen is een bovenkruier als alleen de kap draait en een onderkruier als de hele molen draait. Deze benamingen verduidelijken het verschil tussen de twee typen woningen. De Bovenkruier biedt op de bovenverdieping meer ruimte dan De Onderkruier. De Onderkruier daarentegen heeft op de begane grond (onder) meer ruimte dan de Bovenkruier.

Beide typen woningen bieden veel inhoud, vrijheid en aanpasbaarheid van indeling en dus: een passende woning voor het leven.

De Bovenkruier

Algemeen

Bouwnummers 13 en 24

Bouwnummers 14,17,18,19,20 en 23

Bouwnummers 15,16,21 en 22

De Onderkruier

Algemeen

Bouwnummers 1sp en 12

Bouwnummers 2, 3sp, 4, 5sp, 10 en 11sp

Bouwnummers 6 en 9sp

Bouwnummers 7sp en 8

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in wonen op Kruilier? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op. Haanen & Ferneij Makelaardij maakt graag een afspraak met u om alle mogelijkheden te bespreken.

Maak uw interesse kenbaar

Menu